Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)5.2g2.9kcal1g0.2g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 5.2g16kcal0.9g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g56kcal4.4g3.8g3.4g1.4g
Valittu annoskoko66g28kcal2.2g1.9g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g14kcal1.1g1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g43kcal3.4g2.9g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536