Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g27g8.2kcal1.3g0.5g0.1g0.4g
Herne 6.6g4.5kcal0.3g0.6g0g0.2g
Lime, kuorittu, annos 50g2.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g16g20kcal3.6g0.1g0.6g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g94kcal10.4g2.6g4.4g1.6g
Valittu annoskoko66g47kcal5.2g1.3g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g24kcal2.6g0.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g72kcal7.9g2g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041