Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 31g44kcal5.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 10g4.2kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g123kcal11.2g2.4g7g0.6g
Valittu annoskoko66g62kcal5.6g1.2g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g31kcal2.8g0.6g1.8g0.2g
Arvot/100g100g94kcal8.5g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282