Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka16g59kcal3.6g0g4.7g0g
Cashewpähkinä 6.3g36kcal1.3g1.2g2.9g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 16g12kcal0.1g2.4g0.1g0.2g
Fariinisokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Päärynä kuorittu 16g6.8kcal0g1.2g0g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g299kcal10.2g16g20.4g2.2g
Valittu annoskoko66g150kcal5.1g8g10.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g75kcal2.6g4g5.1g0.6g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597