Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)7.8g9kcal1.6g0g0.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g63kcal5.4g6.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko66g32kcal2.7g3.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal1.4g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339