Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 25g6.9kcal0.3g1g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g54kcal4.6g2.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko66g27kcal2.3g1.2g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g14kcal1.2g0.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g41kcal3.5g1.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648