Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Naudan Sisäpaisti31g34kcal6.9g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g25g9kcal0.4g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g107kcal15g5g3.2g0.4g
Valittu annoskoko66g54kcal7.5g2.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g27kcal3.8g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g81kcal11.4g3.8g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729