Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Herkkusieni säilyke 7g1.2kcal0.1g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.4g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 11g31kcal2g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g96kcal4.8g4.2g6.4g1.2g
Valittu annoskoko66g48kcal2.4g2.1g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g24kcal1.2g1.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g73kcal3.6g3.2g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038