Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.7g0.1g3.8g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g10g27kcal1.3g0g2.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g11g28kcal2.1g0g2.5g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g252kcal16.2g0.2g21.4g0g
Valittu annoskoko66g126kcal8.1g0.1g10.7g0g
Annoskoko puolitettuna33g63kcal4.1g0.1g5.4g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594