Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.5g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)19g5.6kcal0.2g1.1g0g0.2g
Spagetti, Barilla8.2g29kcal1g6g0.1g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattisalsa 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g157kcal8.2g16g6.4g1.2g
Valittu annoskoko66g78kcal4.1g8g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g39kcal2.1g4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.2g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704