Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g15g20kcal2.8g0g1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g14g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Juokseva hunaja 250g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%12g33kcal3.6g0g2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese18g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g3.6g13kcal0.4g2.4g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g172kcal14.4g10.6g7.2g1g
Valittu annoskoko66g86kcal7.2g5.3g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g43kcal3.6g2.7g1.8g0.3g
Arvot/100g100g130kcal10.9g8g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659