Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis8.7g10kcal1.9g0g0.3g0g
Herne kuivattu 11g33kcal2g5.3g0.1g1.2g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g91kcal7.8g10.8g1.2g2.4g
Valittu annoskoko66g46kcal3.9g5.4g0.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g23kcal2g2.7g0.3g0.6g
Arvot/100g100g69kcal5.9g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110