Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g15g27kcal2.9g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti 3.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g12g38kcal1.8g7.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g150kcal10g17.8g4g2g
Valittu annoskoko66g75kcal5g8.9g2g1g
Annoskoko puolitettuna33g38kcal2.5g4.5g1g0.5g
Arvot/100g100g114kcal7.6g13.5g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296