Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 12g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kurkku 7.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g15g28kcal3.6g0g1.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g11g6.4kcal0g1.6g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g103kcal9.8g4.6g4.6g2g
Valittu annoskoko66g52kcal4.9g2.3g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal2.5g1.2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g78kcal7.4g3.5g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340