Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore38g11kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5g14kcal1g0g1.1g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g9g3.7kcal0.3g0.3g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g97kcal4.6g5.4g6.2g1.8g
Valittu annoskoko66g49kcal2.3g2.7g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g24kcal1.2g1.4g1.6g0.5g
Arvot/100g100g74kcal3.5g4.1g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727