Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 281g85kcal2.6g14.3g0.6g5.6g
Naudan paistijauheliha, Pirkka250g420kcal50g0g25g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g63g188kcal2.5g3.7g18.1g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)25g70kcal3.5g1g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1541kcal118g41g99g12.2g
Valittu annoskoko650g770kcal59g20.5g49.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna325g385kcal29.5g10.3g24.8g3.1g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242