Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 488g143kcal5g22.8g1.5g8.9g
Kuohukerma,valio,2dl125g425kcal2.5g3.8g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1327kcal15.8g54.2g110.8g19g
Valittu annoskoko650g664kcal7.9g27.1g55.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna325g332kcal4g13.6g27.7g4.8g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768