Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 188g415kcal32.8g0g31.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 153g54kcal7.1g3g0.5g3.8g
Pekoni, paistettu 53g274kcal8.7g0g26.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g156g172kcal3.6g4.8g15.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g81g211kcal21.9g0g13.8g0g
Mustapippuri 3.1g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g2277kcal149.2g19.6g177.6g9.8g
Valittu annoskoko650g1139kcal74.6g9.8g88.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna325g569kcal37.3g4.9g44.4g2.5g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390