Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 19g43kcal0.9g3.3g2.6g1.1g
Tomaatti 313g71kcal1.7g10.8g0.9g4.4g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g125g13kcal1.4g1.3g0.3g1.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g88g221kcal14g1.4g17.5g0g
Basilika, tuore63g25kcal1.9g3.1g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g767kcal41g44g43.8g19.8g
Valittu annoskoko650g384kcal20.5g22g21.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna325g192kcal10.3g11g11g5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059