Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)220g88kcal3.7g18g0.2g3.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%113g135kcal3.3g5.1g11.3g0g
Oivariini, 60 (100g)2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 282g362kcal58.4g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1315kcal131.6g49g66g7.2g
Valittu annoskoko650g658kcal65.8g24.5g33g3.6g
Annoskoko puolitettuna325g329kcal32.9g12.3g16.5g1.8g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796