Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2333g7479kcal624.6g0g558.6g0g
Maissi jyvät 2667g3833kcal74.9g682.7g64g98.7g
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.2g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13000g25763kcal1597g1415.8g1477.2g211.4g
Valittu annoskoko6500g12881kcal798.5g707.9g738.6g105.7g
Annoskoko puolitettuna3250g6441kcal399.3g354g369.3g52.9g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729