Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3200g763kcal57.6g69.8g9.6g73g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2000g695kcal91.6g38.6g6g49.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Mozzarella juustoraaste, valio200g580kcal52g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13000g7467kcal483.6g373.2g381.6g249.4g
Valittu annoskoko6500g3734kcal241.8g186.6g190.8g124.7g
Annoskoko puolitettuna3250g1867kcal120.9g93.3g95.4g62.4g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053