Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1000g410kcal14g81g3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli800g1440kcal68g17.6g120g0g
Ketsuppi, Felix216g194kcal2.2g45.4g1.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Persilja40g4.8kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13000g11431kcal737.6g295g812.6g6.4g
Valittu annoskoko6500g5715kcal368.8g147.5g406.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna3250g2858kcal184.4g73.8g203.2g1.6g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674