Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper1129g3907kcal135.5g811.8g13.5g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 288g2549kcal0g0g288.3g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g3003g3874kcal450.4g0g270.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1802g1243kcal72.1g198.2g14.4g55.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 162g1434kcal0g0g162.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13008g26013kcal1316g2020g1497g111.8g
Valittu annoskoko6504g13006kcal658g1010g748.5g55.9g
Annoskoko puolitettuna3252g6503kcal329g505g374.3g28g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021