Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1439g260kcal8.1g36g5.8g10.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1919g2667kcal364.5g0g134.3g0g
Sipuli (kuorittu)815g220kcal10.6g39.1g1.6g13.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g125g130kcal9.9g20.3g0.7g2.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka528g132kcal4.7g24.3g2.1g10g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio959g1343kcal26.9g62.4g115.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio720g2087kcal187.1g0g151.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13008g13676kcal1223.6g364.2g821.4g73g
Valittu annoskoko6504g6838kcal611.8g182.1g410.7g36.5g
Annoskoko puolitettuna3252g3419kcal305.9g91.1g205.4g18.3g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165