Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 58g218kcal8.4g33.2g4.3g5.8g
Margariini 70%, keiju laktoositon 79g487kcal0g0g55.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 58g16kcal1.9g1.8g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g73g41kcal6.2g3.6g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g58g47kcal1.5g2.3g3.5g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.8g20kcal0g4.8g0g0.1g
Raparperi 146g49kcal1g8g0.1g2g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g2737kcal66g288.6g140.8g19.8g
Valittu annoskoko651g1369kcal33g144.3g70.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna326g684kcal16.5g72.2g35.2g5g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475