Jauhelihamakaronilaatikko

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista kunnolla.

Mausta valkopippurilla ja paprikajauheella (1/2 tl molempia) sekä haluamillasi mausteilla (esim.

chili rouhetta).

Valuta makaronit, lisää jauheliha-sipuli seos.

Sekoita toisessa astiassa maito, munat sekä suola, mausta kuivatulla basilikalla (1tl).

Voitele Flora juoksevalla vuoka, lisää makaroni-jauhelihaseos ja kaada munamaito päälle.

Ripottele halutessasi juustoraaste päälle (voi jättää poiskin).

Paista n. 40min 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma 84g304kcal11.4g55.5g2.5g5g
Jauheliha 9,5% 400 g (Atria), annos 400g176g290kcal35.1g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen219g72kcal7.2g10.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, flora culinesse, juokseva 6.1g40kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g88g228kcal26.3g1.8g13.2g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl6.6g55kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g2125kcal172.6g138.4g97.8g10.8g
Valittu annoskoko651g1063kcal86.3g69.2g48.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna326g531kcal43.2g34.6g24.5g2.7g
Arvot/100g100g163kcal13.3g10.6g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367772