Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha205g340kcal38.9g0g20.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g292g208kcal4.7g46.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g1126kcal89g98.8g41.6g1.2g
Valittu annoskoko651g563kcal44.5g49.4g20.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna326g281kcal22.3g24.7g10.4g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673