Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5g8kcal0.5g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g591kcal55.6g23g28.6g11.4g
Valittu annoskoko652g296kcal27.8g11.5g14.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna326g148kcal13.9g5.8g7.2g2.9g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732