Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.8g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g53g164kcal6.3g33.1g0.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen63g88kcal12g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 74g65kcal3.8g8.6g0.9g3.7g
Dolmio Light Classico Bolognese88g32kcal1.1g6.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g766kcal47.2g100.4g17.8g9.2g
Valittu annoskoko652g383kcal23.6g50.2g8.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna326g192kcal11.8g25.1g4.5g2.3g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692