Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria2800g4032kcal448g70g207.2g0g
Parsakaali brokkoli 1750g614kcal80.8g34.1g5.2g43.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g875g2450kcal166.2g0g192.5g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g700g455kcal10.5g27.3g35g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%350g805kcal101.5g8.7g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13020g17330kcal1614g280.2g1033.8g87.4g
Valittu annoskoko6510g8665kcal807g140.1g516.9g43.7g
Annoskoko puolitettuna3255g4333kcal403.5g70.1g258.5g21.9g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311