Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5250g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 525g1552kcal45.9g273g13.1g73g
Puolukka 700g272kcal3.1g47.6g3.5g18.2g
Canderel makeutusjauhe35g134kcal1g32.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13020g3915kcal100g706.4g33.2g182.4g
Valittu annoskoko6510g1958kcal50g353.2g16.6g91.2g
Annoskoko puolitettuna3255g979kcal25g176.6g8.3g45.6g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315