Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2667g636kcal48g58.1g8g60.8g
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g27g27kcal0g5.6g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl533g1904kcal10.7g16g202.7g0g
Valkopippuri 5.3g15kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa533g1600kcal122.7g0g122.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13024g9531kcal365.6g165.6g795g124.4g
Valittu annoskoko6512g4766kcal182.8g82.8g397.5g62.2g
Annoskoko puolitettuna3256g2383kcal91.4g41.4g198.8g31.1g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370130