Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)720g2520kcal93.6g504g10.8g21.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1440g2362kcal360g13g95g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g2160g864kcal36.7g177.1g2.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 360g543kcal28.8g16.8g39.6g0.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%1440g1728kcal41.8g64.8g144g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper252g731kcal65.5g0g52.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13032g17572kcal1256.6g1565.2g689.6g49g
Valittu annoskoko6516g8786kcal628.3g782.6g344.8g24.5g
Annoskoko puolitettuna3258g4393kcal314.2g391.3g172.4g12.3g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961