Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 334g152kcal10g16g5g0g
Kananmuna 50g(kpl)201g253kcal22.1g0.6g18.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g373kcal11.1g76.1g1.3g3.8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g1651kcal86.4g185.4g59.4g7.6g
Valittu annoskoko652g826kcal43.2g92.7g29.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna326g413kcal21.6g46.4g14.9g1.9g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326