Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 68g51kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Kevytkerma75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.6g4.2kcal0.2g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g638kcal14g55.2g36.6g13.8g
Valittu annoskoko653g319kcal7g27.6g18.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna326g159kcal3.5g13.8g9.2g3.5g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943