Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g169g287kcal32.1g0g16.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g141g169kcal4.8g5.1g14.1g0g
Kantarelli 56g10kcal1g0.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g1075kcal80.2g34g64.4g9.6g
Valittu annoskoko653g538kcal40.1g17g32.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna326g269kcal20.1g8.5g16.1g2.4g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993