Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g357g267kcal6.8g57g0.7g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g161g365kcal19.3g4.2g30.5g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lanttu 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g7.1g18kcal0.2g3.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g1372kcal54.8g142.4g63.8g12.8g
Valittu annoskoko653g686kcal27.4g71.2g31.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna326g343kcal13.7g35.6g16g3.2g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219