Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 281g68kcal3.9g5.4g1.4g7g
Pekoni, paistettu 96g493kcal15.7g0g48.5g0g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g84g278kcal21.1g0g21.9g0.8g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g2006kcal108.2g22g163.2g15.6g
Valittu annoskoko653g1003kcal54.1g11g81.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna326g502kcal27.1g5.5g40.8g3.9g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018