Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g4.5g14kcal0.7g0.3g1g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g314g864kcal53.4g0g72.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.2g1kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)1.7g1kcal0g0.2g0g0g
Timjami, annos 3g2.2g4.8kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g6.7g12kcal0.5g2.1g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g173g624kcal24.3g114.3g5g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g3128kcal162.2g250.2g158.2g28.2g
Valittu annoskoko652g1564kcal81.1g125.1g79.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna326g782kcal40.6g62.6g39.6g7.1g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913