Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3344g1524kcal100.3g160.5g50.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2006g2528kcal220.7g6g180.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1087g3729kcal110.7g760.7g13g38g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo67g475kcal0.2g0.1g53.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g16510kcal863.8g1854.6g594.6g76g
Valittu annoskoko6520g8255kcal431.9g927.3g297.3g38g
Annoskoko puolitettuna3260g4128kcal216g463.7g148.7g19g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326