Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 108g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1308g366kcal7.8g77.8g2.6g32.7g
Parsakaali brokkoli 1524g534kcal70.4g29.7g4.6g38.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1132g125kcal12.5g12.5g2.3g11.3g
Kiinankaali 1108g221kcal17.3g24.9g3.3g10g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g120g216kcal3g50.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g3086kcal230.4g411.2g27.8g199.4g
Valittu annoskoko6520g1543kcal115.2g205.6g13.9g99.7g
Annoskoko puolitettuna3260g772kcal57.6g102.8g7g49.9g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703