Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g2960g3552kcal444g207.2g88.8g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1440g950kcal216g0g10.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1600g2560kcal33.6g60.8g240g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Oivariini, 60 (100g)120g660kcal1.2g1.2g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g15687kcal1399.6g576.8g823.4g13.6g
Valittu annoskoko6520g7843kcal699.8g288.4g411.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna3260g3922kcal349.9g144.2g205.9g3.4g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179