Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1666g2249kcal283.2g8.3g119.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1094kcal1.5g1.5g119.9g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g700g2449kcal49.7g559.7g4.9g0g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)37g103kcal3.4g6.6g7g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow666g533kcal28g86.6g6g20.7g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g666g2266kcal13.3g20g233.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g83g21kcal0.3g7.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g33g108kcal3.3g16.7g3.3g3.3g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 3.3g9kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g17664kcal766.2g1416g988.6g50.2g
Valittu annoskoko6520g8832kcal383.1g708g494.3g25.1g
Annoskoko puolitettuna3260g4416kcal191.6g354g247.2g12.6g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524