Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen629g252kcal12.6g56.6g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g189g1669kcal0g0g188.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g112g116kcal8.8g18.2g0.7g2.2g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g5594g1399kcal111.9g223.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13048g6871kcal266.6g597.2g390.2g4.4g
Valittu annoskoko6524g3436kcal133.3g298.6g195.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna3262g1718kcal66.7g149.3g97.6g1.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524