Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka350g94kcal6.6g14.7g0.7g8.4g
Katkarapu 700g479kcal101g0g7.7g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g875g359kcal12.2g70.8g2.6g0g
Vesi3498g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g1049g262kcal16.8g44.1g2.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g35g77kcal5.9g5.9g3.1g0.2g
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13048g2552kcal286.2g271.4g32.6g18g
Valittu annoskoko6524g1276kcal143.1g135.7g16.3g9g
Annoskoko puolitettuna3262g638kcal71.6g67.9g8.2g4.5g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167