Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 78g693kcal0g0g78.4g0g
Broilerisuikaleet1260g1540kcal268.4g0g50.4g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Makaroni, pasta 840g2750kcal85.6g557.8g9.2g28.1g
Paprika keltainen 280g84kcal2.6g14.3g0.6g5.6g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g560g672kcal18.5g26.9g56g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 5.6g14kcal0.8g1.1g0.2g2.3g
Curryjauhe (-), annos 5g14g46kcal1.4g7g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13048g12142kcal786.8g1304.6g396g98.6g
Valittu annoskoko6524g6071kcal393.4g652.3g198g49.3g
Annoskoko puolitettuna3262g3036kcal196.7g326.2g99g24.7g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358