Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi3157g3504kcal726.1g0g63.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g526g631kcal17.4g19.5g52.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 211g417kcal2.9g3.8g42.1g9.3g
Aurinkokuivattu tomaatti702g1270kcal18.9g84.2g98.2g0g
Ruokakerma Valio 5%105g63kcal1.3g2.9g5.3g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g70g218kcal6g40.7g3.5g0g
Pasta, Torino ruispasta plus1754g5612kcal210.5g1104.9g42.1g210.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13048g23430kcal1966.2g2512g613.8g439.6g
Valittu annoskoko6524g11715kcal983.1g1256g306.9g219.8g
Annoskoko puolitettuna3262g5857kcal491.6g628g153.5g109.9g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208