Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g3200g7296kcal608g0g544g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g448g1210kcal33.6g219.5g22.4g44.8g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1600g1040kcal51.2g76.8g56g0g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Korppujauho (X-tra)800g3040kcal104g608g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g26541kcal1713.6g1811.4g1375.2g89.6g
Valittu annoskoko6528g13270kcal856.8g905.7g687.6g44.8g
Annoskoko puolitettuna3264g6635kcal428.4g452.9g343.8g22.4g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519