Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl2304g8064kcal322.6g11.5g737.3g0g
Sipuli (kuorittu)1280g346kcal16.6g61.4g2.6g21.8g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g896g690kcal51.1g97.7g2.7g0g
Piparjuuri, annos 10g128g47kcal5.8g14.1g0.4g9.6g
Vesi1280g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 640g2496kcal13.6g14.1g268.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g23285kcal819.4g397.6g2023.6g62.8g
Valittu annoskoko6528g11643kcal409.7g198.8g1011.8g31.4g
Annoskoko puolitettuna3264g5821kcal204.9g99.4g505.9g15.7g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940